ШАМПОАН ЧЕРНА МАГИЯ

19.00 лв.74.00 лв.

- +

Шампоанът Черна магия е специално разработен за всички кучета и котки с черна козина. Той е полу дълготраен цвят на сурфактантна основа, получена от растения. Добавената слюда придава блясък. Титанивият диоксид има способността да отразява слънчевата светлина, което визуално прави цвета по-наситен и дълбок.

Внимание концентрат! Разрежда се от 1:8 до 1:10

Разфасовка 100 мл, 473 мл

Този шампоан няма да изсуши или увреди козината! Това е ФАНТАСТИЧЕН продукт! Той почиства нежно козината и кожата, като същевременно придавя ярък, неповторим цвят и блясък на козината. При редовно използване (веднъж месечно) ще поддържа цвета и блясъка на козината.

Внимание: Ако за ПЪРВИ път ще използвате Черната магия Ви препоръчваме малко по-висок процент на разреждане като 15 части вода към 1 част шампоан. Не оставяйте продукта да престоява в козината преди да сте запознати с действието му! Винаги можете да повторите къпането, за да направите цвета още по-наситен. Запомнете, че всеки тип козина има различна порьозност на косъма и абсорбира различно. Породи с двойна козина например абсорбират повече цвета. Също много важно е да знаете, че този продукт НЕ ТРЯБВА да се прилага на увредена козина, тъй като оцветяването няма да стане равномерно – увредените участъци абсорбират по-силно цвета. Всяка козина е много индивидуална и абсорбира по различан начин. Например върху боядисани, тъмни или светли петна или участъци, можете да нанесете малко концентрат и добре да го втриете, за да може шампоанът да се пребори с оцветяването и да уеднакви цвета. Препоръчително е да завършите процедурата със Запечатващия цвета балсам, за да подсилите и запазите ефекта от шампоана.

Внимание концентрат! Разрежда се от 1:8 до 1:10