Уважаеми клиенти,

Имаме удоволствието да представим на Вашето внимание продуктите които предлагаме.

За желаещите да видят и пробват продуктите на място, заповядайте в нашият магазин, който се намира на:

ул.”Любен Каравелов” 48, гр.Варна

телефони за контакт:+359 889 315 972 и +359 899 44 23 63

e-mail: koketka.bg@gmail.com

Кокетка Fashion е вносител за България на следните марки производители на кучешки облекала и аксесоари Puppia London, Pinkaholic New York, Puppy Angel, Dobaz. Ние гарантираме за качеството и автентичността на предлаганите от нас продукти, заставайки зад техните имена.

Puppy Angel са се наложили на световния пазар от 2001г. с уникалните по дизайн и удобни дрехи и аксесоари. Качествените материали и изработка, голямото разнообразие на модели и красивият дизайн правят тази марка много популярна сред холивудските звезди. Мотото на Puppy Angel е “по-добро, специално, различно” и “лесен и удобен дизайн за вашето куче, защото вашето куче е член на вашето семейство и има свой собствен живот”. Фирмата предлага дрехи за всички сезони, както и за различни събития, също така чанти, легла, обувки, бижута и други аксесоари.

Puppia  е световен лидер в света на кучешката мода.Тя е доказан бранд навсякъде и присъства в магазини с много висок статус като Harrods в Лондон, известни грууминг салони и ветеринарни комплекси.
Характерно за Puppia е производството на меки нагръдници, които са много добре посрещнати и предпочитани както за малки породи, така и за по-големите и по-силни кучета. Нагръдниците са двойно шити, за по-голяма здравина и меко подплатени с грижа за комфорта на вашият любимец. Отличават се с разнообразни цветове, шарки и материи, допълващи се с подходящи модели поводи и аксесоари.
Фирмата предлага и облекла за домашни любимци – кучета и котки произведени от естествени материали в крак с последните тенденции, легла, бижута и аксесоари, допринасящи за удобството и подчертаващи красотата на вашият четирикрак приятел. 

Pinkaholic New York  е фирма производител на широка гама облекла, аксесоари, играчки, легла и чанти за домашни любимци. Многогодишната история на компанията я правят световен лидер в дизайна и производството на тези продукти.
Умелото съчетание на красота и качество на материите, разнообразие на моделите и удобство, правят Pinkaholic New York  предпочитан партньор в търсенето на лукс за домашните Ви любимци и приятели. 

 Dobaz  е сравнително нова, но доказана компания занимаваща се с производството на облекла, легла, чанти и аксесоари за домашни любимци. Фирмата се отличава с качеството на продуктите си, разнообразието им и честото присъствие на нови колекции съобразени с  последните модни тенденции.

Резултат с изображение за for-my-dogs

For My Dogs е доказала се на световния пазар руска фирма. Уникалната кройка на техните гащеризони е създадена с идеята кучето да е изцяло защитено от студа, вятъра и дъжда. Тази кройка е патентована като интелектуална разработка. Те са успяли да съчетаят изисканост, красота и елегантност с функционалното исползване. Фирмата предлага голямо разнообразие от дрехи, обувки, каишки и други аксесоари за домашни любимца.

Приятни моменти на страниците на нашия онлай магазин Кокетка Fashion!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?