СПРЕЙ С АЛОЕ ВЕРА И ОВЕС
февруари 14, 2017
ШАМПОАН БЕЗ ОТМИВАНЕ ЕКСПРЕС
февруари 14, 2017

ШАМПОАН БЕЗ ОТМИВАНЕ КОНЦЕНТРАТ

10.00 лв.39.00 лв.

Този шампан е за почистване на замърсените участъци от козина между къпанията. Впръсква се върху замърсените участъци, втрива се, след което  се забърсва с кърпа или кухненско руло. Това го прави незаменим за бързо почистване или за пътувания. Подходящ е за всички видове козина. Може да се използва ежедневно.

Внимание концентрат! Разрежда се 1:8

Разфасовка 100 мл, 473 мл

Изчистване

Този шампан е за почистване на замърсени участъци на козина между къпанията. Впръсква се върху замърсените участъци (например лапи след разходка), втрива се и се забърсва с кърпа или кухненско руло. Това го прави незаменим за бързо почистване или за пътувания. Подходящ е за всички видове козина. Може да се използва ежедневно, Амфотерен Сурфактант е нежно почистващо вещество, което няма да увреди или изсуши кожата и козината. Съдържа екстракт от плумерия, който улавя и неутрализира нежеланите миризми. Успокояващи лубриканти спомагат да се избегне сухотата и дразненето на кожата. Не съдържа изсветляващи вещества или оцветители. Оптични кристали спомагат за придаване на ярки цветове и наситено бяло на козината на вашето куче. Може да се използва самостоятелно или за допълнително почистване по време на къпане. Чудесен е за почистване на петна от урина, храна по муцуната и тъмните петна под очите от сълзи. Не дразни очите, обсолютно безопасен при попадане в очите.

Сухо приложение: За да почистите вашето куче напръскайте обилно върху козината, втрийте и подсушете с кърпа. За оптимални резултати почистете с влажна кърпа, за да се премахнат всички остатъци от шампоана. За изложбени дни леко впръскайте в козината и я изсушете. Това ще има двойно предназначение: за неутрализация на всякакви нежелани миризми, за подсилване на естествения цвят на козината чрез ефекта на оптически изсветляващата призма. /По – горните процедури не се препоръчват за породи с тип „падаща козина“/

За премахване на оцветяване от сълзене и оцветяване на брадата се нанася директно на проблемните участъци. Това няма да доведе до незабавни резултати, но при многократна ежедневна употреба козината ще изсветлее. Изисква се една – две седмици, за да се види драстична разлика. За оптимални резултати почистете с влажна кърпа, за да се премахнат всички остатъци от шампоана.

Използва се за третиране на петна от урина и инциденти в последната минута. Впръскайте директно върху замърсената област и разнасяйте продукта върху козината по посока на растежа на косъма и изсушете. За оптимални резултати почистете с влажна кърпа за да се премахнат всички остатъци от шампоана.

Мокро приложение: Може да го използвате за почистване на малки кученца като предварително третиране преди баня. Впръскайте върху участъците където има най – много нужда. Изплакнете и след това продължете с нормалната процедура за баня.

Същото може да се използва, по време на къпете на вашето куче за спомагане на изсветляването на козината.

Внимание концентрат! Разрежда се 1:8

Разфасовка 100 мл, 473 мл

Тегло 0.6 kg
Разфасовка

100 мл, 473 мл