ПЯНА ЗА ОБЕМ

42.00 лв.

19 налични

- +

Пяната за обем е чудесна за добавяне на текстура, обем и задържаща способност. Тази пяна без алкохол помага за постигане на външния вид, от който се нуждаете, докато защитава козината. Този специално формулиран продукт е комбинация от задържащата сила на гел и плътността на мус.

 Обем: 237 ml

 Пяната за обем добавя забележително повдигане, пълнота и маса към всеки тип козина, който се нуждае от допълнителен обем. Един основен продукт за плътност и текстура. Двойната, грубата, териерската и пуделската козина ще намерят този продукт за полезен, когато се нанася преди изложба. Пяната има уникалната способност да ви позволява да създавате текстура на участъците, където най–много имате нужда. След къпане на кучето нанесете пяната за обем върху козината и разнесете добре. Нанесете допълнително пяна на участъците, където се изисква повече обем и текстура. След нанасянето на пяната, изсушете козината. За повече обем винаги помнете да изсушавате козината в посока обратна на растежа на косъма.

Pure Paws специално са направили видео клипове, където можете да видите правилното приложение на продуктите: https://www.youtube.com/watch?v=AAMOKgUvs-A