ПОЧИСТВАЩ СПРЕЙ

35.00 лв.

5 налични

- +

Почистващия спрей на Pure paws е високоефективен почистващ препарат с антисептичен, дезинфициращ и ароматизиращ ефект. Той е 100% биоразградим, екологично чист продукт. Антисептичният агент в състава на спрея убива и подтиска размножаването на болезнотворни бактерии и други микроорганизми, блокира размножаването на вируси и гъбички, има ефекта на стерелизация и високи антимикробни характеристики. Използва се за почистване и дезинфекция на подове, стени и други повърхности в помещения, където има животни. Препоръчва се за почистване на груминг маси, волиери, клетки кучешки/котешки тоалетни и др. Прилага се в жилищни помещения, котешки/кучешки изложби, груминг салони, ветеринарни клиники.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ: Преди да почистите, премахнете едрите отпадъци, ако има такива, напръскайте желания участък и забършете със суха кърпа/салфетка. Ако почиствате до храна или вода за пиене, преместете ги или ги затворете. Можете да допускате животни до почистените повърхности само след като са напълно сухи.

ВНИМАНИЕ: Причинява дразнене на очите, не пръскайте в очите, кожата или дрехите. Ако това се случи, веднага изплакнете обилно с вода, ако имате лещи, премахнете ги и продължете обилно да изплаквате с вода. Ако дразненето продължава, обърнете се към лекар.

Обем: 650 мл