ПОДСИЛВАЩ ШАМПОАН ФОРТЕ

15.00 лв.58.00 лв.

- +

Уникалният състав на шампоана Форте ще направи козината на вашия любимец по-здрава, той подобрява състоянието на кожата, което спомога за интензивния растеж на нова красива козина. Той е подходящ за всички видове козина като основен шампоан когато е необходим растеж на козина.

Внимание концентрат! Разрежда се от 1:8 до 1:10

Разфасовка 100 мл, 473 мл

Кератинът насища кожата и козината с мастни киселини, което спомага за подмладяване на кожата и растежа на здрава, еластична и красива козина. Пантенолът (про-витамин В) хидратира кожата и възстановява увредената тъкън.  В комбинация двете защитават козината и я правят по-здрава.

Екстракта от лайка прониква в дълбочина като има антиоксидантно действи и хидратира кожата, което заздравява космените фоликули; премахва излишното омазняване и придава блясък на козината. Алое вера хидратира в дълбочина, повишава еластичнистта на косъма, подхранва кожата и я заздравява.

Шампоанът се препоръчва за породи с двойна и твърда козина при подготовка за шоу, тъй като се увеличава плътността на козината. Той е подходящ за всички видове козина като основен шампоан когато е необходим растеж на козина.

Внимание концентрат! Разрежда се от 1:8 до 1:10

Разфасовка 100 мл, 473 мл, 1 890 мл