ПОДСИЛВАЩ БАЛСАМ ФОРТЕ

16.00 лв.60.00 лв.

- +

Уникалният състав на балсама Форте ще направи козината на вашия любимец по-здрава, той подобрява състоянието на кожата, което спомога за интензивния растеж на нова красива козина. Той е подходящ за всички видове козина като основен шампоан когато е необходим растеж на козина.

Внимание концентрат! Разрежда се от 1:8 до 1:10

Разфасовка 100 мл, 473 мл

Кератинът насища кожата и козината с мастни киселини, което спомага за подмладяване на кожата и растежа на здрава, еластична и красива козина. Пантенолът (про-витамин В) хидратира кожата и възстановява увредената тъкън.  В комбинация двете защитават козината и я правят по-здрава.

Масло от жожоба подобрява текстурата на козината и я заздравява – от безжизнена и без блясък, тя отново ще се превърне в здрава, еластична и блестяща.

За допълнителната хидратация е добавен зародиш от пшеница, който също така педпазва козината от увреждане. Проучване показва, че след като е абсорбиран от кожата, той подобрява кръвообращението, което също спомага за растежа на козината.

Бласамът се препоръчва за породи с двойна и твърда козина при подготовка за шоу, тъй като се увеличава плътността на козината. Той е подходящ за всички видове козина като основен шампоан когато е необходим растеж на козина.

Внимание концентрат! Разрежда се от 1:8 до 1:10

Разфасовка 100 мл, 473 мл, 1 890 мл