КОПРИНЕН ШАМПОАН

16.00 лв.60.00 лв.

- +

Този шампоан с копринен протеин е истински СПА курорт за козината Той е създаден, за да направи козината копринена и лесна за обработка. Обогатен с екстракти от растения и билки този шампоан прониква в дълбочина в кожата и козината. Нанесете разредения шампоан на важна козина, като добре масажирате и кожата. Изплакнете го добре, повторете при необходимост, след което нанесете Копринения балсам.

Внимание концентрат! Разрежда се от 1:8 до 1:10

Разфасовка 100 мл, 473 мл

Кератинът подобрява здравината на косъма. Копринените аминокиселини създават защитна бабиера, възстановяват увредената козина и и придават копринено усещане. Копринения протеин разглаждат всеки косъм, без да го утежняват, като придават на козината красота и жизнена сила. Козината става по-силна с всеки ден. Пантенол и витамин В12 хидратира кожата, добавя блясък, възстанонява естествената гъстота на козината и заздравява краищата на косъма. Алое вера заздравява кожата и придава естествен блясък на козината.

Нанесете разредения шампоан на важна козина, като добре масажирате и кожата. Изплакнете го добре, повторете при необходимост, след което нанесете Копринения балсам.

Внимание концентрат! Разрежда се от 1:8 до 1:10