ШАМПОАН ЗЛАТНА МАГИЯ
февруари 13, 2017
СУХ ШАМПОАН – ПУДРА ЗА МАЗНА КОЗИНА
февруари 14, 2017

ЕКСФОЛИРАЩ ШАМПОАН ЗА КОТКИ

22.00 лв.44.00 лв.

Този органичен шампоан без сулфати и парабени е специално разработен за котки и кучета с мазна козина. С ниско пянообразуване той нежно почиства козината в дълбочина и ексфолира кожата, премахва излишното омазняване, остатъци от продукти и други замърсявания.

Не съдържа сулфати, парабени, изкуственни аромати и оцветители.

Внимание концентрат! Разрежда се от 1:8 до 1:10

Разфасовка 100 мл, 237 мл

Изчистване

Уникалната формула на този шампоан прави козината блестяща. Салициловата киселина премахва мъртвите кожни клетки, намаля и регулира падането на козината, мъртвата козина лесно се премахва в процеса на груминга. Копринените амино киселини хидратират кожата и козината. Пантенолът и кератинът овлажнява кожата и подпомага възстановяването на увредените клетки, правят косъма по-здрав и еластичен. Хидролизиран екстракт от киноа прониква в дълбочина, за да възстанови и защити увредената кожа и козина, хидратира и добавя блясък. Като резултат получавате красива, обезмазнена, гладка, здрава козина готова за изложба.

Начин на приложение: разклатете шишето, след което разредете шампоана, нанесете го на мокра козина и втрийте с масажни движения в кожа, изплакнете обилно. В лучай, че козината е много силно омазнена, преди къпане се препоръчва по козината да се нанесе Сухият шампоан за котки.

Не съдържа сулфати, парабени, изкуственни аромати и оцветители.

Внимание концентрат! Разрежда се от 1:8 до 1:10

Тегло 0.4 kg
Разфасовка

100 мл, 237 мл