H20 БАЛСАМ 1,89 литра
ноември 27, 2019
КОПРИНЕН БАЛСАМ 1.89 литра
ноември 27, 2019

H20 ШАМПОАН 1,89 литра

118.00 лв.

Шампоанът H20 е най-новата разработка на Pure Paws, създадена да почиства козината и същевременно да увлажнява много суха и захабена козина. След използването на този шампоан сухата козина ще изглежда жизнена. Натуралните мастни киселини и масла ще подхранят кожата, без да отежняват козината.

Разрежда се  1:10

5 налични

Екстрактът от Пасифлора съдържа мастни кисилени, които подхранват кожата и козината. Спомага за подмладяването и растежа на здрава и красива козина, като същевременно оставя свеж аромат.

Екстрактът от Алое Вера хидратира кожата до нормалните нива. Прониква дълбоко в порите на кожата, подпомагайки регенерацията на кожата. Козината става блестяща и гладка. Подобрява се еластичността на косъма, продсилва се външната обвивка на косъма, което предпазва от начупване и цъфтеж.

Кокосовото масло съдържа мастни киселини, които увлажняват и предпазват козината от начупване. Богато на протеин и различни хранителни вещества, подхранват кожата и корените, което води до здрава и красива козина

Кокосова вода – намалява излишното омазняване на козината, прониква дълбоко в кожата, като има антиоксидантно и овлажняващо действие.

Тегло 0.6 kg
Разфасовка

100 ml,  473 ml, 1 890 ml