H20 ШАМПОАН

15.00 лв.120.00 лв.

- +

Шампоанът H20 е най-новата разработка на Pure Paws, създадена да почиства козината и същевременно да увлажнява много суха и захабена козина. След използването на този шампоан сухата козина ще изглежда жизнена. Натуралните мастни киселини и масла ще подхранят кожата, без да отежняват козината.

Разрежда се  1:10

Обем: 100 ml; 473 ml; 1 890 ml

Екстрактът от Пасифлора съдържа мастни кисилени, които подхранват кожата и козината. Спомага за подмладяването и растежа на здрава и красива козина, като същевременно оставя свеж аромат.

Екстрактът от Алое Вера хидратира кожата до нормалните нива. Прониква дълбоко в порите на кожата, подпомагайки регенерацията на кожата. Козината става блестяща и гладка. Подобрява се еластичността на косъма, продсилва се външната обвивка на косъма, което предпазва от начупване и цъфтеж.

Кокосовото масло съдържа мастни киселини, които увлажняват и предпазват козината от начупване. Богато на протеин и различни хранителни вещества, подхранват кожата и корените, което води до здрава и красива козина

Кокосова вода – намалява излишното омазняване на козината, прониква дълбоко в кожата, като има антиоксидантно и овлажняващо действие.