УЛТРА ФИНАЛЕН СПРЕЙ
ноември 10, 2014
ЗАПЕЧАТВАЩ ЦВЕТА БАЛСАМ
ноември 10, 2014

УЛТРА ЛЕКИ МАСЛА

Комбинацията от рафинирана жожоба и палмови масла е избрана специално да овлажнява козината, както и да запазва почистващите свойства на продукта, да предпазва козината от допълнително пожълтяване, причинено от естественото оцветяване от масла.

Обем: 100 мл

В момента този артикул не е наличен.

Ултра почистващите – леки масла са предназначени за подобряване на състоянието на козината. Този продукт е създаден като почистващо леко масло, с цел да предотврати натрупването на мръсотия по козината и да спомага максимално за свободното дишане на порите. Комбинацията от рафинирана жожоба и палмови масла е избрана специално да овлажнява козината, както и да запазва почистващите свойства на продукта, да предпазва козината от допълнително пожълтяване, причинено от естественото оцветяване от масла. Използвайте този продукт с Ултра коприненият крем балсам за оптимални резултати. За най–добри резултати използвайте този продукт заедно с останалите продукти от линията за грижа на “Pure Paws”. Ултра Леките Масла са идеални за поддържане на изложбени козини. Страхотни са за обвиване на дълги копринени козини. Също така работи много добре като спрей или смесен с Ултра Кпринения крем балсам без отмиване като защита за козината.

Pure Paws специално са направили видео клипове, където можете да видите правилното приложение на продуктите: https://www.youtube.com/watch?v=fyhESJyMN4I&index=57&list=PLE5099903366643C5

Тегло 0.6 kg
Разфасовка

,