ЕКСФОЛИРАЩ ШАМПОАН ЗА КОТКИ
февруари 14, 2017
ВЪЗСТАНОВЯВАЩ СПРЕЙ ЗА КОТКИ
февруари 14, 2017

СУХ ШАМПОАН – ПУДРА ЗА МАЗНА КОЗИНА

49.00 лв.

Този фин сух шампоан без отмиване е специално разработен да попива излишната кожна мазнина и да почисти и освежи козината, без да й намаля обема при кучета и котки. Може да се използва преди (за много мазна козина) или между къпанията. Не съдържа парабени и талк. Изцяло с натурални съставки.

Обем: 177 ml

3 налични

Изцяло с натурални съставки, като екстракт от корен на теменуга, екстракт от корен на маранта, царевично нишесте, ванилия на прах – абсолютно безопасни за вашия любимец.

Кокосовата пудра абсорбира излишната мазнина. За лек приятен аромат е добавен екстракт от корен на ирис на прах. Бадемът на прах е нежен ексфолиант, който почиства кожата.

Преди да го нанесете, се убедете, че козината е суха. Нанесете равномерно сухия шампоан на добре разресана козина, след което с масажни движения го втрийте в кожата и козината. За да има резултат от къпането е много важно да се почиства и кожата, за да може той да премахне мръсотията, мъртвата кожа и излишната мазнина. След пет минути разрешете добре козината, за да премахнете излишния шампоан.

Тегло 0.2 kg