ПОДСИЛВАЩ БАЛСАМ ФОРТЕ 1,89 литра
ноември 27, 2019
КОПРИНЕН ШАМПОАН 1,89 литра
ноември 27, 2019

ПОДСИЛВАЩ ШАМПОАН ФОРТЕ 1,89 литра

125.00 лв.

Уникалният състав на шампоана Форте ще направи козината на вашия любимец по-здрава, той подобрява състоянието на кожата, което спомога за интензивния растеж на нова красива козина. Той е подходящ за всички видове козина като основен шампоан когато е необходим растеж на козина.

Внимание концентрат! Разрежда се от 1:8 до 1:10

5 налични

Кератинът насища кожата и козината с мастни киселини, което спомага за подмладяване на кожата и растежа на здрава, еластична и красива козина. Пантенолът (про-витамин В) хидратира кожата и възстановява увредената тъкън.  В комбинация двете защитават козината и я правят по-здрава.

Екстракта от лайка прониква в дълбочина като има антиоксидантно действи и хидратира кожата, което заздравява космените фоликули; премахва излишното омазняване и придава блясък на козината. Алое вера хидратира в дълбочина, повишава еластичнистта на косъма, подхранва кожата и я заздравява.

Шампоанът се препоръчва за породи с двойна и твърда козина при подготовка за шоу, тъй като се увеличава плътността на козината. Той е подходящ за всички видове козина като основен шампоан когато е необходим растеж на козина.

Внимание концентрат! Разрежда се от 1:8 до 1:10

Разфасовка 100 мл, 473 мл, 1 890 мл

Тегло 0.6 kg
Разфасовка

, ,