ПОДСИЛВАЩ СПРЕЙ ФОРТЕ

54.00 лв.

13 налични

- +

Уникалният състав на балсама Форте ще направи козината на вашия любимец по-здрава, той подобрява състоянието на кожата, което спомога за интензивния растеж на нова красива козина.

Разфасовка: 237 мл

Кератинът насища кожата и козината с мастни киселини, което спомага за подмладяване на кожата и растежа на здрава, еластична и красива козина. Пантенолът (про-витамин В) хидратира кожата и възстановява увредената тъкън.  В комбинация двете защитават козината и я правят по-здрава.

Колагенът спомага за задържането на влагата в кожата, създава защитен слой на повърхността на косъма, подобрява неговата еластичност, подобрява текстурата на козината и й придава блясък.

Мослото от семена на сафлора прониква в дълбочина в кожата като хидратира и подхранва корените на козината, това заздравява козината и спомага за по-бързия й растеж. Нанесено на кожата, маслото действа като вазодилатор – отпуска гладката мускулатура на кръвоносните съдове, което повишава кръвообращението и по този начин до фоликулите достигат повече хранителни вещества, което от своя страна спомага за растеж на нова здрава козина и по-бърз растеж на вече съществуващата.