ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ПАКЕТ 2
ноември 27, 2019
ПОДСИЛВАЩ ШАМПОАН ФОРТЕ 1,89 литра
ноември 27, 2019

ПОДСИЛВАЩ БАЛСАМ ФОРТЕ 1,89 литра

125.00 лв.

Уникалният състав на балсама Форте ще направи козината на вашия любимец по-здрава, той подобрява състоянието на кожата, което спомога за интензивния растеж на нова красива козина. Той е подходящ за всички видове козина като основен шампоан когато е необходим растеж на козина.

Внимание концентрат! Разрежда се от 1:8 до 1:10

 

5 налични

Кератинът насища кожата и козината с мастни киселини, което спомага за подмладяване на кожата и растежа на здрава, еластична и красива козина. Пантенолът (про-витамин В) хидратира кожата и възстановява увредената тъкън.  В комбинация двете защитават козината и я правят по-здрава.

Масло от жожоба подобрява текстурата на козината и я заздравява – от безжизнена и без блясък, тя отново ще се превърне в здрава, еластична и блестяща.

За допълнителната хидратация е добавен зародиш от пшеница, който също така педпазва козината от увреждане. Проучване показва, че след като е абсорбиран от кожата, той подобрява кръвообращението, което също спомага за растежа на козината.

Бласамът се препоръчва за породи с двойна и твърда козина при подготовка за шоу, тъй като се увеличава плътността на козината. Той е подходящ за всички видове козина като основен шампоан когато е необходим растеж на козина.

Внимание концентрат! Разрежда се от 1:8 до 1:10

Разфасовка 100 мл, 473 мл, 1 890 мл

Тегло 0.6 kg
Разфасовка

, ,