БАЛСАМ С АЛОЕ ВЕРА И ОВЕС
ноември 10, 2014
Puppy Angel Love Down Padding Overalls For Boys
ГАЩЕРИЗОН ВЕСТ 2
ноември 11, 2014

КОПРИНЕН КРЕМ БАЛСАМ

51.00 лв.

Подобрява текстура и укрепва козината. Възстановява увредената козина. Намалява заплитането. Прави разресването и разплитането на козината изключително лесно. Добавя блясък. Без натрупване.

Внимание концентрат! Разрежда се 1:10 и повече

Обем: 227 гр

20 налични

Коприненият крем има множество приложения:

1. Нанасяне като балсам. Разреден 1:10 /1 част балсам към 10 части или повече вода. От опит: 1 ч.л. в 100 ml топла вода/ се нанася върху козината. Оставя се от две до десет минути и се изплаква. Винаги изплаквайте шампоана с по-топла вода преди да нанесете желателно топлия балсам. При измиване на балсама използвайте хладка вода.

2. Лечение за увредена козина. Смесете  много топла вода и балсама в съотношение 1:1. Нанесете обилно сместа върху козината,  завийте кучето с кърпа и го затопляйте от разстояние със сешоар 5 – 10 минути. Топлият въздух попомага на балсама да проникне вътре в структурата на косъма. След като сте готови изплакнете кучето с хладка вода, за да затворите снопчетата отново. Ще видите забележителни резултати след употребата на Копринения крем като лечение.

3. Поддръжка на козината. Поставете малко количество от Копринения крем директно в дланта на ръката Ви и нанесете равномерно по цялата козина.  Това ще помогне за запазване на козината между къпанията.

За да се разбие кремът по-лесно, използвайте гореща вода, но преди да го нанесете, се убедете, че е изстинал до топло, за да не попарите кучето. Също така може да използвате пасатор или миксер за фрапе, така сместа ще се получи еднородна като мус.

Тегло 0.4 kg