H20 ШАМПОАН 1,89 литра
ноември 27, 2019
Дентално лакомство Боровинка 3 пакета
ноември 27, 2019

КОПРИНЕН БАЛСАМ 1.89 литра

145.00 лв.

Този балсам с копринен протеин е истински СПА курорт за козината. Създаден за да направи козината копринена и лесна за обработка. Обогатен с екстракти от растения и билки този балсам е създаден да прониква и подхранва в дълбочина в кожата и козината, което прави вчесването изключително лесно, дори и при заплетена и увредена козина. Много лек и нежен той прави козината уникално копринена, блестяща, еластична и абсолютно права.

Внимание концентрат! Разрежда се от 1:8 до 1:10

24 налични

Кератинът подобрява здравината на косъма. Копринените аминокиселини създават защитна бабиера, възстановяват увредената козина. Копринения протеин разглаждат всеки косъм, без да го утежняват, като придават на козината красота и жизнена сила. Козината става по-силна с всеки ден. Пантенол и витамин В12 хидратира кожата, добавя блясък, възстанонява естествената гъстота на козината и заздравява краищата на косъма. Алое вера заздравява кожата и придава естествен блясък на козината. Общият резултат е копринена, блестяща, еластична и много здрава козина.
След като изплакнете шампоана, нанесете разредения балсам, разнасате го добре по козината, като добре масажирате и кожата. Изплакнете обилно с вода. За по-добър резултат, след подсушаване с кърпа, напръскайте козината с копринения спрей, след което изсушете козината със сушоар и я рарешете.

Внимание концентрат! Разрежда се от 1:8 до 1:10

Тегло 0.5 kg
Разфасовка

, ,