ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ШАМПОАН

14.00 лв.142.00 лв.

- +

ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ШАМПОАН

Препоръчва се за поддържане на нивата на влага и хидратация на ВСИЧКИ видове козина. Той е задължителен за суха и увредена козина. Подходящ за честа употреба за породи с тип падаща козина – йоркширски териер, ши тцу, малтезер и др. и с двойна козина – померан, коли, хъски и др.

Разрежда се 1:10

Обем: 100 ml; 473 ml; 3 780 ml

Препоръчва се за поддържане на нивата на влага и хидратация на ВСИЧКИ видове козина. Този шампоан е задължителен за всички козини, които са сухи и увредени. Повечето увреждания се причиняват от външни фактори на околната среда и могат да бъдат сведени до минимум с подходяща грижа за козината. Сухата козина лесно се къса  и се образуват сплъстявания, които затрудняват нейното поддържане. За да се избегне изсушаването и увреждането използвайте въстановяващия шампоан като част от програмата Ви за поддържане, когато къпете кучето си.

Забележка: Ако краищата са прекалено увредени, леко ги подстрижете, за да позволите на козината да стане по силна и здрава.

-Екстракт от Петниста Орхидея е ботанически богат на минерали и овлажняващи съставки, които хидратират кожата и козината.

-ПантенолВитамин B12 - предотвратяват цъфтежа и възстановяват естествената гъстота.

-Витамин С&Е - овлажняват, подмладяват и предпазват кожата за спомагане на здравословен растеж на козината.

-Морски копринен екстракт осигурява влага и предпазва от накъсване.

-Оптични кристали подсилват цветовете чрез ефекта на призмата.