БАЛСАМ ЗА ОБЕМ

14.00 лв.145.00 лв.

- +

С нова формула за още повече обем. Препоръчва се за породи с груба, къдрава (пудели, бишони, кери блу териер и др.) или рехава козина, твърдокосмести и с двойна козина (померан, шпиц, самоед и др). Този балсам съдържа уникална комбинация от протеини и витамини, които сгъстяват козината и придават плътност и обем на всеки косъм.

Забележка: Този продукт не е препоръчителен за породи с тип падаща козина като Йорки, Малтезер и Ши-Тцу

За най-добри резултати, използвайте балсама в съчетание с Шампоана за Обем и спрея или пяната от същата серия.

Внимание концентрат! Разрежда се 1:10

Разфасовки: 100 мл, 473 мл, 3 780 мл

С нова формула за още повече обем. Препоръчва се за породи с груба, къдрава (пудели, бишони, кери блу териер и др.) или рехава козина, твърдокосмести и с двойна козина (померан, шпиц, самоед и др). Този балсам съдържа уникална комбинация от протеини и витамини, които сгъстяват козината и придават плътност и обем на всеки косъм. Протеините подсилват увредената козина чрез свързване и слепване на скъсаните протеинови връзки. Козината се преструктурира на молекулярно ниво и става по-силна и по-гладка. Това, което протеините вършат е, че се прикрепят към единичните нишки и увеличават диаметъра на всеки косъм, придавайки обогатен и по-плътен вид на козината. Той овлажнява в дълбочина, без да утежнява козината. За постигане на оптимални резултати чрез този балсам, препоръчваме Ви да оставите продуктът да престои в козината за 5 минути, за да се даде на протеините достатъчно време, за да въздействат на крайщата на снопчетата.

Забележка: Този продукт не е препоръчителен за породи с тип падаща козина. Различните типове козина се сменят през различен интервал и породи, които имат прекалено дълъг период на смяна, като Йорки, Малтезера и Ши-Тцу няма да имат никаква полза от този продукт. Тъй като протеините ще се надграждат по краищата през целия период от време, тежестта ще стане прекалено много за някои породи и ще причини накъсване. Не се препоръчва честа употреба, не по-често от два пъти месечно.

-Оризов Протеин прониква и надгражда снопчетата, което се дължи на различното молекулярно ниво, по този начин укрепва косъма и предотвратява накъсани краища и добавя обем

-Пшеничен протеин, който съдържа както протеини така и аминокиселини. Аминокиселините се абсорбират от кожата и козината, докато протеините въздействат на външната част на козината като задържат аминокиселините на място. Увеличава защитните функции и придава копринено усещане на козината.

-Пантенол и Витамин В12 прониква в снопчетата на козината, за да я хидратира. Това спомага за предотвратяване от накъсване по краищата и изглажда епидермиса.

-Вечерна иглика. Подобрява оросяването на кожата, като това подобрява разтежа на козината.

За най-добри резултати, използвайте балсама в съчетание с Шампоана за Обем и спрея или пяната от същата серия.

Внимание концентрат! Разрежда се 1:10